KSB Belgium en AMR bezegelen partnership

Tweede officiële partner van pompfabrikant KSB in België

KSB Belgium heeft een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met AMR (Analysis, Maintenance & Repair of rotating machines). Vanuit zijn vestigingen in Zandhoven en Alken zal AMR zowel de service als de verdeling van KSB-pompen en afsluiters voor zijn rekening nemen in de regio Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Met dit tweede partnership voltooit KSB Belgium zijn strategie om in heel Vlaanderen in te zetten op een sterke service.

Vorig jaar werden de werkplaatsen van KSB Service in Antwerpen en Desselgem samengevoegd tot één grote gezamenlijke huisvesting in St-Gillis-Waas. KSB beschikt daardoor over grotere hefcapaciteit voor zwaardere installaties en meer oppervlakte, twee belangrijke parameters voor kwaliteit en service.

“Tegelijk bereiken we bepaalde regio’s in Vlaanderen hierdoor minder vlot”, legt Service Manager Wim De Mesmaeker uit. “Uiteraard willen we daar dezelfde servicekwaliteit blijven bieden. Die kunnen we nu garanderen door samen te werken met bevoorrechte en erkende partners, in het volste vertrouwen.”

AMR biedt voor elke industriële applicatie passende totaaloplossingen aan. Als aandrijfspecialist met een unieke, doorgedreven 24-urenservice, technisch atelier en gespecialiseerde interventieteams speelt AMR perfect in op elke vraag in de regio Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant.

"KSB is ons meer dan bekend", zegt zaakvoerder Annelies Oosterlynck. "We zijn dus erg blij met dit partnership, dat onderstreept dat wij uitsluitend werken met gerenommeerde kwaliteitsmerken. Wij vullen elkaar als partners ook perfect aan. Wij bieden KSB onze expertise aan op vlak van aandrijvingen en zorgen voor een passende, regionale totaalservice die streeft naar maximaal rendement van industriële machines. KSB levert ons doorgedreven kennis en kwaliteitszorg aan en heeft ook de expertise voor zwaardere en complexere installaties."

Over KSB Belgium en KSB Service Belgium

KSB Group is een internationaal toonaangevende producent van pompen, kleppen en klantspecifieke totaaloplossingen. KSB is actief in de industrie, energie, water, afvalwater en gebouwentechniek met meer dan 16.500 medewerkers en een omzet van 2,3 miljard euro. Sinds 1953 wordt KSB in België vertegenwoordigd als KSB Belgium, met 50 medewerkers op het hoofdkantoor in Waver. KSB Service heeft nog eens 25 servicetechnici in dienst in 2 werkplaatsen en biedt onder andere diensten, installatie, reparatie, onderhoud en reverse engineering aan voor pompen en kleppen. Naast het KSB merk zijn er ook AMRI vlinderafsluiters, SISTO membraanafsluiters en KAGEMA generatoren op de Belgische markt gebracht.

Voor meer info:

Evelien Biesemans

KSB Belgium

Zone Industrielle Sud

1301 Wavre Sud

+32 (10) 435 260

evelien.biesemans@ksb.com

www.ksbbelgium.be

Herman Staelens

RCA PR

Koningin Astridlaan 38

3500 Hasselt

Tel.: +32 (0) 11 590 595

herman.staelens@rca.be